A "Bér & Credit" családi és baráti összefogás eredményeként született meg, egymással szerződéses partneri viszonyban állva igyekszünk minél szélesebb körű szolgáltatást nyújtani a vállalkozásoknak. Ebből adódik, hogy szolgáltatási körünk jelentősen diverz, hiszen mindegyikünk más szakterületről érkezett. Sok éves tanulást és szakmai tapasztalatot ültettünk át az alkalmazotti jogviszonyból a vállalkozói létbe. Nem meggazdagodni, csak megélni szeretnénk, ezt tükrözik a kedvező szolgáltatási áraink is. Ezen árakkal minden vállalkozás számára elérhetővé tehetjük szolgáltatásaink igénybevételét. Sőt minden tevékenységünk szükséges szinte minden vállalat számára. Egy alternatívát jelentünk, hiszen dönthet úgy a vállalkozás, hogy alkalmazott, bér és járulék fizetés helyett, velünk végezteti el a feladatokat, költségként pedig elszámolja a felénk, számla ellenében fizetett díjakat.

Szolgáltatások: bérszámfejtés, könyvelés, virtuális asszisztencia

Emellett cégalapítás, jogi tanácsadás, tűz-és munkavédelem, pénzügyi tanácsadás (hitelügyintézés, biztosítások, nyugdíjtanácsadás) is szolgáltatási körünk részét képezi.

A cégalapítástól a profitig kísérjük és segítjük munkáját!

Készséggel állunk minden érdeklődő rendelkezésére, szívesen bemutajuk részletesen tevékenységeinket, adunk árajánlatot, illetve válaszolunk minden kérdésre! Keressenek minket bizalommal!

Üdvözlettel: Bér&Credit csapata

Munkatársaink bemutatkozása:

Pok Zoltánné Melinda

ügyvezető-bérszámfejtő

Budapesti Gazdasági Főiskolán végeztem pénzügy, adó szakon. Közben a Perfekt Kft. szervezésében elvégeztem a TB szakelőadói és bérügyviteli tanfolyamokat. Éveken keresztül pénzügyi területen dolgoztam,de munkámhoz a bérügyviteli és HR tevékenységek is kapcsolódtak. 2017-óta kizárólag bérszámfejtési, TB és munkaügyi feladatokkal foglalkozom kifizetőhelyi és könyvelőirodai tapasztalattal.

Hegedüs Krisztina

ügyvezető-virtuális asszisztens


Közgazdaszként, innovatív vállalkozás szakirányon végeztem az Edutus Egyetemen. Kezdetben hiteltanácsadóként dolgoztam, majd 10 évig banki ügyintézőként, kisvállalati hiteltanácsadóként.

Jelenleg GYES-en vagyok kisfiammal, mely mellet rövid ideig vezettem egy könyvelőirodát. Ezt követően született meg Nővéremmel közös cégünk, a Bér&Credit Kft. 

Mivel úgy éreztem, hogy a közös cégvezetés mellett "nekem is ki kell vennem a részemet a munkából", én látom el a virtuális asszisztensi feladatokat ügyfeleink részére. 

Hornyák Edina

mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

2009-ben végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy-számvitel szakán, majd belevetettem magam a számvitel világába. Munkahelyeim közül a könyvelő irodai tetszett leginkább, így emellett maradtam. Időközben elvégeztem az adótanácsadó képzést is, regisztrált mérlegképes könyvelő és adótanácsadó vagyok. Több iparág és szolgáltatási szektorban is könyveltem már, de szeretem a kihívásokat, nyitott vagyok az új területek megismerésére is.

Rendi Melinda

mérlegképes könyvelő, közgazdász

Iskolás korú kisfiú édesanyja vagyok és 23 éve dolgozom könyvelőként.

Mérlegképes könyvelői végzettségemet a Perfektnél szereztem, majd közgaszdászként végeztem a Széchenyi István Egyetemen. Jelenleg adótanácsadónak tanulok.


 


Tomborné László Klaudia

virtuális asszisztens (hideg hívások)

Hivatalos tanúsítvánnyal rendelkező virtuális asszisztensként ügyfélszolgálati, adminisztrációs és marketing feladatokban lehet vállalkozó ügyfeleink segítsége. Célom, hogy munkámmal segíthessek, minél több vállalkozónak, hogy ők mással tudják tölteni felszabadult idejüket. Legyen szó cég fejlesztésről, utazásról vagy családról. Anyaként, tudom milyen nehéz, a feltornyosult feladatokat elvégezni és milyen jó ha van akinek áttudunk adni belőle. Lelkes, pozitív vagyok a munkám kapcsán és törekszem a minőségre.